0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
AC Milan 2-1 overwinning op Inter
24 Oct

AC Milan 2-1 overwinning op Inter

In de eerste Serie A-wedstrijd tussen Inter en ACMilan dit seizoen daagde ACMilan Inter in deze ronde van Serie A uit. Uiteindelijk, met de uitstekende spelers van AC Milan, versloeg AC Milan Inter met 2-1. Veel tieners trekken goedkope voetbalshirts aan om mee te doen aan dit spel.

Aan het begin van de eerste helft, in de 11e minuut van de wedstrijd, miste de legendarische ster Ibrahimović een strafschop en slaagde erin met een extra schot. AC Milan stond met 1-0 voor. In de 16e minuut scoorde Ibrahimović tweemaal uit een strafschop en scoorde direct, AC Milan 2-0. Steeds meer fans trokken voetbalshirt AC Milan aan en begonnen hem te volgen. In de 29e minuut vocht Inter terug om een overwinning te behalen, Inter1-2. In de daaropvolgende tijd boekte geen van beide partijen prestaties en werd de score tot het einde gehandhaafd met 1-2.

Na de hele wedstrijd verloor Inter1-2 van AC Milan. AC Milan is erg sterk. Alle spelers werken hard. Ze geloven dat ze tot het einde kunnen vechten en dat ze een heel sterk team vormen.