0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
AC Milan vouwt twee generaals
09 Jan

AC Milan vouwt twee generaals

Het record van ACMilan dit seizoen is nog steeds erg goed, ACMilan staat op de eerste plaats in de Serie A. Omdat dit het resultaat is van de gezamenlijke inspanningen van alle spelers die AC Milan- goedkope voetbalshirts dragen, is een complete opstelling erg belangrijk voor ACMilan. ACMilan staat nu echter voor een dilemma. In een kritieke strijd met Juventus werden de twee generaals in het team gedwongen om in een staat van isolatie te komen vanwege de positieve nieuwe kroon.

In de wedstrijd van AC Milan tegen Juventus werden twee ACMilan-spelers Ante Rebic en Reid Krunic voorafgaand aan de wedstrijd positief getest op het nieuwe kroonvirus, maar gelukkig testten de andere spelers in het team negatief. Momenteel zitten de twee spelers thuis in hun isolement en kunnen ze het team niet vertegenwoordigen in hun voetbalshirt AC Milan. In de wedstrijd tegen Juventus was het laatste record door wijzigingen in de opstelling een 1-3 verlies voor Juventus.

We kunnen alleen maar uitkijken naar hun snelle herstel en spelen voor het team, en wensen hen een stabiele toppositie in de Serie A.