0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Arsenal staat met 2-0 bovenaan de Premier League
18 Dec

Arsenal staat met 2-0 bovenaan de Premier League

De Premier League heeft de 17e ronde bereikt en Arsenal stond thuis tegenover Brighton. De scène verwelkomde ook duizenden fans die goedkope voetbalshirts droegen om hen aan te moedigen. Dit wordt een belangrijke strijd voor Arsenal om bovenaan de Premier League te staan. Zullen de spelers van Arsenal deze keer de fans verrassen?

Er is nog steeds een zekere kloof tussen de twee teams qua sterkte, en Arsenal is uiteraard iets beter. Beide partijen speelden echter duidelijk angstig in de eerste helft, en geen van beide partijen brak door het doel van de tegenstander. De fans die ter plaatse voetbalshirt Arsenal droegen, waren bezorgd voor hen. Na het begin van de tweede helft begonnen de spelers van Arsenal aan hun vurige aanvallende modus. De onbewaakte de Jesus nam de leiding, doorbrak de impasse en leidde met 1-0. In de resterende tijd scoorde Arsenal nog een doelpunt om de overwinning direct te bezegelen.

Na het winnen van deze wedstrijd behaalde Arsenal waardevolle drie punten en voerde het Premier League-klassement aan met 39 punten.