0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Athletic Bilbao nieuw seizoen voetbalshirts
07 Jun

Athletic Bilbao nieuw seizoen voetbalshirts

Spelers zijn het laagseizoen ingegaan en veel teams zullen dit laagseizoen gebruiken om zich aan te melden om hun teams te versterken. Aan het begin van het nieuwe seizoen begon elk team met het lanceren van hun eigen nieuwe seizoenstruien. New Balance en Spain Athletic Bilbao lanceerden samen het goedkope voetbalshirts voor het seizoen 2021-22, op maat gemaakt voor het team.

Het nieuwe voetbalshirts van Athletic Bilbao is bekend gemaakt. Deze voetbalshirts wordt gepresenteerd in een frisse en groene tint. Het unieke ontwerp is geïnspireerd op het industriële erfgoed van de haven van Bilbao. Deze voetbalshirt Athletic Bilbao wordt in het materiaal gebruikt om transpiratie te absorberen, het lichaam koel en droog te houden tijdens het sporten en atleten te helpen meer gefocust te zijn en goed te presteren in het spel.

Het ontwerpthema van dit voetbalshirts is This Runs Deeper, als erkenning voor de niet-aflatende inspanningen van de spelers en fans van de "Basque Lions" om nieuw succes voor de club te brengen.