0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Barcelona is terug naar het begin van de hoop
21 Dec

Barcelona is terug naar het begin van de hoop

We weten dat Barcelona de laatste tijd niet in de staat is geweest. Barcelona staat momenteel 6 punten achter op de eerste plaats in het klassement. Fans die de goedkope voetbalshirts bezitten, maken zich hier grote zorgen over. De Barcelona van dit seizoen presteerde slecht op het gebied van defensiviteit, agressie en intensiteit. Daarom maakte de 2-1 overwinning van Barcelona tegen Real Sociedad in deze wedstrijd de fans enthousiast.

Barcelona is altijd een sterk team geweest, maar de prestatie van dit seizoen is niet bevredigend. In de wedstrijd van Barcelona tegen Real Sociedad haalde Barcelona de score in, wat de eerste keer is dat Barcelona sinds februari een ommekeer boekt. De coach van Real Sociedad zei dat dit het beste Barcelona is dat we de laatste tijd in lange tijd hebben gezien en dat ze het waard zijn om te winnen. Het is lang geleden dat ik Barcelona op deze manier zag vechten. Vandaag is zelfs Messi in zijn voetbalshirt FC Barcelona wanhopig op zoek naar de bal. "

Barcelona hoopt nog steeds op de titel. Het enige wat ze nu hoeven te doen, is hun status aanpassen en terugkeren naar de top.