0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bayern München is al eigenaar van Lewandowski
05 Apr

Bayern München is al eigenaar van Lewandowski

Haaland kwam in januari 2020 bij Borussia Dortmund en heeft altijd een uitstekend scoringsrecord gehad. Haaland is een van de meest intimiderende aanvallers in het wereldvoetbal geworden. Met een Borussia Dortmund- goedkope voetbalshirts heeft hij altijd zijn topvorm behouden. Hij wordt ook begunstigd door veel machtige teams, en Bayern München is er een van geworden.

Aangezien Bayern München een ongelooflijke shooter heeft, zal Bayern München in de zomertransferwindow niet deelnemen aan de Noorse international. De CEO van Bayern München vertelde de media dat ik maar één ding wil zeggen: we hebben de beste spelers op deze positie ter wereld. Lewandowski zal blijven vechten in voetbalshirt FC Bayern München. Er zijn enkele contracten tussen hem en het team die pas in 2023 zullen worden beëindigd. De Bundesliga-kampioen zal niet veel geld uitgeven om een ​​nieuwe shooter te contracteren.

Of het nu Haaland of Lewandowski is, ze zijn een van de beste spelers ter wereld. Waar ze ook zijn, ik geloof dat ze de beste spelers zullen zijn.