0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bayern München zal Douglas Costa niet uitkopen
01 Apr

Bayern München zal Douglas Costa niet uitkopen

Douglas Costa tekende in 2018 bij Juventus en werd vervolgens uitgeleend aan Bayern München. Maar tijdens de tijd van Bayern München had hij niet veel kansen om de goedkope voetbalshirts te dragen en droeg hij 1 doelpunt en 3 assists bij in 18 wedstrijden. Volgens de recordgegevens van Douglas Costa is zijn record niet overtuigend. In combinatie met blessures is het niet langer de oorspronkelijke bedoeling van Bayern München om hem te kopen.

Als Bayern München ervoor kiest om Douglas Costa deze zomer niet uit te kopen, keert hij terug naar Juventus nadat zijn contract afloopt. Juventus moet ook nadenken over de toekomst van Douglas Costa. In de huidige epidemie wordt het salaris van Douglas Costa een last voor Juventus. Dit is voor Douglas Costa niet de beste keuze om een voetbalshirt FC Bayern München te dragen, want het zal ongetwijfeld zijn eigen financiële tekort vergroten.

Douglas Costa is een erg goede speler. Ik geloof dat God aardig zal zijn voor hardwerkende spelers. Veel succes met hem.