0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Borussia Dortmund heeft nog een genie
17 Sep

Borussia Dortmund heeft nog een genie

Hoewel het zomervenster is gesloten, kan het de reuzen er nog steeds niet van weerhouden nieuwe doelen in de markt na te jagen. Bellingham, geboren in juni 2003, maakte zijn professionele debuut op 16-jarige leeftijd en scoorde zijn eerste doelpunt in het kampioenschap op 31 augustus 2019. Steeds meer jonge fans trekken de goedkope voetbalshirts aan en voegen zich bij het team dat hem steunt. Daarom is Bellingham favoriet bij de vier giganten Manchester United, Manchester City, Liverpool en Real Madrid.

Als middenvelder heeft Bellingham een ​​groot voordeel ten opzichte van zijn lengte. , defensieve interceptie op het middenveld is uitstekend, en zijn visie, voetvaardigheden, schieten, passen en snelheid zijn ook indrukwekkend, is een typische zeshoekige vechter. Het is duidelijk dat Bellingham in de voetbalshirt Borussia Dortmund ongetwijfeld erg goed is. De technische kenmerken van Bellingham doen gemakkelijk denken aan de Arsenal-aanvoerder Vieira. Daarom, als Bellingham met succes kan worden gelanceerd, is de toekomstige waarde onmetelijk.

Borussia Dortmund is een sterverwerkingsfabriek en nu is deze getalenteerde jonge speler opnieuw geboren en verdient deze titel echt niet.