0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cavani mag Manchester United # 7- voetbalshirts dragen
08 Oct

Cavani mag Manchester United # 7- voetbalshirts dragen

Manchester United koos Cavani, de legendarische ster, in het zomerseizoen. Cavani, die de helft van zijn carrière in de Ligue 1 speelde, nam uiteindelijk afscheid van hem en werd uiteindelijk lid van de Premier League. Ook Manchester United koos voor hem het nummer 7 goedkope voetbalshirts.

Cavani is de houder van de nr. 9 voetbalshirt in Paris Saint-Germain, maar omdat Manchester United nu eigenaar is van de nr. 9 voetbalshirt. Cavani kan dus alleen andere voetbalshirt nummers kiezen. Manchester United gaf hem ook de nummer 7-voetbalshirt van het team. Na Ronaldo is dit aantal altijd vervloekt geweest. Na het dragen van voetbalshirt Manchester United nr. 7 heeft elke speler zijn piekmomenten ondermijnd en een ineffectieve speler geworden. Zal de legendarische superster deze vloek ongedaan maken en opnieuw de glorie van de nr. 7 voetbalshirt creëren?

Cavani zelf is erg blij om zich bij Manchester United aan te sluiten. De Rode Duivels zijn een van de grootste clubs ter wereld, dus het is een eer om hier te zijn.