0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cavani miste het competitiedebuut
15 Oct

Cavani miste het competitiedebuut

Cavani verhuisde tijdens de zomerperiode naar Manchester United en bevindt zich momenteel in zichzelf. Fans zullen doorgaan met het kopen van goedkope voetbalshirts om hem te steunen, en Manchester United zal in de volgende competitiewedstrijd strijden tegen Newcastle United. Cavani is geïsoleerd en kan niet spelen. Dan wordt Cavani mogelijk uitgesteld namens Manchester United. .

In de vijfde ronde van de Premier League daagt Manchester United Newcastle uit, maar Cavani zal vanwege de isolatieregels niet kunnen spelen in de wedstrijd. Dus welk Cavani-debuut zal zijn na het uitstel? Volgens het schema zal Manchester United volgende week woensdag te gast zijn om de tweede plaats in te nemen tegen Paris Saint-Germain van vorig seizoen. Cavani, die in goede fysieke conditie verkeert, mag eerst spelen tegen zijn oude club Paris Saint-Germain. Cavani, die in de eerste wedstrijd zijn voetbalshirt Manchester United aantrekt, zal het opnemen tegen zijn oude club, waar hij al jaren mee speelt, wat interessant zal worden.

Cavani's eerste wedstrijd wordt uitgesteld. De eerste wedstrijd wordt gespeeld in de UEFA Champions League. Deze wedstrijd zal de aandacht trekken van duizenden fans. We wachten samen.