0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Chelsea 1-0 Manchester City
31 May

Chelsea 1-0 Manchester City

2020-2021 kwam allemaal tot een einde en Chelsea-fans droegen allemaal blauwe goedkope voetbalshirts om de overwinning te vieren. In de Champions League-finale van gisteren versloeg Chelsea Manchester City met 1-0 en keerde na 9 jaar terug naar de top van Europa. Het is de tweede keer in de geschiedenis van hun team dat ze de Champions League winnen.

De UEFA Champions League-finale wordt gespeeld in de Premier League, met Manchester City en Chelsea tegenover elkaar, wat ook een burgeroorlog is in de Premier League. Meer dan 16.000 fans woonden de wedstrijd bij om de wedstrijd te bekijken. Vanuit het perspectief van de ontwikkeling van de epidemie is er nog nooit zo'n grote fan geweest om de wedstrijd te bekijken. Dit is een geluk voor fans in voetbalshirt Chelsea.

Na de start van de Champions League lanceerden beide partijen een zeer felle aanval en het enige winnende doelpunt in het veld, Chelsea-standaardkoning Haverts kreeg een pass van Mount en won de wedstrijd met 1-0.

In de eerste twee veldslagen van dit seizoen heeft Chelsea gewonnen. Chelsea is dit seizoen de grootste vijand van Manchester City. Chelsea werd de meest oogverblindende ster van het seizoen.