0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Controverse in het spel van Engeland
08 Jul

Controverse in het spel van Engeland

De halve finales van de Europa Cup werden gespeeld tussen Engeland en Denemarken in de tweede wedstrijd. Uiteindelijk versloeg Engeland Denemarken met 2-1, vertrouwend op Kane om de eindoverwinning te behalen via een strafschop in blessuretijd. De fans in witte goedkope voetbalshirts kookten in een witte zee. Hoewel Engeland heeft gewonnen, was er aan het einde van de wedstrijd nog steeds controverse over de vraag of Sterling flopte.

In de 29e minuut van de wedstrijd wist de Deense ploeg een goede start te maken met een vrije trap van Damsco, maar Denemarken trapte de bal per ongeluk in eigen doel door Kjaer. Engeland scoorde het doelpunt vlot en bracht de score met succes gelijk. De volgende keer brak geen van beide partijen door de verdedigingslinie van de tegenstander en ging de wedstrijd in de verlenging. Omdat Sterling op de grond viel nadat hij door Mailer werd gecontacteerd, won Kane in de voetbalshirts EK 2020 Engeland met succes een penalty, maar voor deze penalty, alle lagen van de bevolking Er zijn veel stemmen dat die van Sterling niet genoeg is om een ​​strafschop toe te kennen.

Engeland gebruikte de meest controversiële manier om vooruit te komen, deze methode is niet aan te raden, hier feliciteren we hen toch met hun overwinning.