0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cristiano Ronaldo's briefing over de nieuwe kroon om spelers eraan te herinneren
19 Jul

Cristiano Ronaldo's briefing over de nieuwe kroon om spelers eraan te herinneren

Hoewel de epidemie onder controle is gebracht, is deze nog niet helemaal opgelost. Daarom beschouwt elke club epidemische preventie nog steeds als de eerste prioriteit. Want als een speler eenmaal besmet is met de nieuwe kroon, zal hij zijn goedkope voetbalshirts even uittrekken voor isolatie. Daarom is een briefing in de kleedkamer van Barcelona erg in het oog springend. Een briefing over Ronaldo's besmetting van de nieuwe kroon eind oktober vorig jaar hing op een muur.

Barcelona plaatste deze briefing in de kleedkamer om de spelers van Barcelona te waarschuwen. In oktober vorig jaar miste Cristiano Ronaldo de groepsfase vanwege de nieuwe kroon. In de thuiswedstrijd tegen Barcelona verloor Juventus helaas met 0-2 van Barcelona. Dit is misschien wel de meest waakzame strijd voor spelers met voetbalshirt FC Barcelona. Barcelona wil spelers eraan herinneren dat voorzichtige spelers besmet kunnen raken met de nieuwe kroon. Daarom moet iedereen zijn best doen om epidemieën te voorkomen.

Het nieuwe seizoen gaat binnenkort van start en ook wij wensen Barcelona een uitstekend resultaat in het nieuwe seizoen.