0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Crystal Palace FC-baas steunt Mourinho
17 Apr

Crystal Palace FC-baas steunt Mourinho

Tottenham Hotspur behoort tot de top zes in de Premier League, maar de zwakste van de zes. Nadat Tottenham Hotspur met 3-1 verloor van Manchester United, werd Tottenham Hotspur-coach Mourinho bekritiseerd en belachelijk gemaakt door veel media en fans. Ze geloven dat de bron van al deze problemen bij hun coach Mourinho ligt. Het is zijn tactische begeleiding die voorkomt dat spelers die goedkope voetbalshirts dragen effectief op het veld spelen.

Maar hoewel ze Mourinho verzetten, zijn er ook mensen die hem steunen. Simon, de eigenaar van Crystal Palace FC, steunt Mourinho publiekelijk. Het is niet zo dat de prestatie van Mourinho niet goed genoeg is, maar omdat de spelers die de voetbalshirt Tottenham Hotspur dragen niet goed genoeg zijn, gaf Tottenham Hotspur Mourinho niet genoeg steun en wapens om het kampioenschap te winnen. De huidige verdediging van Tottenham Hotspur is jammer, maar Tottenham Hotspur kon Mourinho niet de juiste ondersteuning bieden om te winnen.

Het is onwaarschijnlijk dat Tottenham Hotspur dit seizoen in de Champions League komt. We kunnen alleen maar uitkijken naar het volgende seizoen.