0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De Bruyne werd de topkaart van de ploeg
29 Apr

De Bruyne werd de topkaart van de ploeg

In de halve finales van de Champions League daagde Manchester City Paris Saint-Germain uit en versloeg Manchester City Paris Saint-Germain met 2-1. Met succes de wedstrijd gewonnen en de kans gewonnen om door te gaan naar de Champions League-finale. De blauwe goedkope voetbalshirts is nog steeds de meest in het oog springende kleur van dit spel.

Na de start van de wedstrijd greep Paris Saint-Germain de eerste kans op eigen veld en was de eerste die de impasse doorbrak met een kopbal van Marquinhos. Maar ze behielden dit voordeel niet, en Manchester City viel al snel in de tegenaanval, niet alleen om de score gelijk te maken, maar uiteindelijk om te keren. De fans juichen voor de fans die de voetbalshirt Manchester City bezitten. Manchester City won de wedstrijd met succes. Guardiola koos in deze ronde niet voor Sterling en Jesus, maar voor De Bruyne. Hij is niet alleen de nummer één speler in Manchester City, De Bruyne is nu ook de meest waardevolle speler in Manchester City.

Manchester City nam de leiding in de halve finales van de Champions League, dus laat me uitkijken of ze erin zullen slagen de Champions League te winnen.