0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De overwinning van Manchester City hangt af van tactiek
04 Feb

De overwinning van Manchester City hangt af van tactiek

Van Manchester City kan worden gezegd dat het onlangs veel geluk heeft gehad, opeenvolgende competitieoverwinningen heeft behaald en is teruggekeerd naar de top van de Premier League. Fans krijgen steeds meer vertrouwen in hem, veel fans dragen goedkope voetbalshirts om hen te ondersteunen. De kracht van Manchester City is een team dat niet kan worden uitgejouwd. In welke staat wint Manchester City zoveel overwinningen?

De huidige opstelling van Manchester City is niet compleet, Aguero is lange tijd afwezig geweest, Jesus heeft af en toe ups en downs, bij gebrek aan een goed centrum is het momentum van Manchester City niet verminderd. En Manchester City kan zo heet zijn dat de spelers die de voetbalshirt Manchester City bezitten hard aan het werk zijn. Guardiola zei dat dit komt door het spel van het team. De manier waarop we spelen, de manier waarop we verdedigen, de manier waarop we creëren, ze hebben altijd een kans om te scoren.

Manchester City vertrouwt niet alleen op de speelstijl, maar ook op het resultaat van zulke uitstekende spelers. Alleen de combinatie van de twee kan de eindoverwinning behalen.