0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De vernederende strijd van Tottenham Hotspur
24 Apr

De vernederende strijd van Tottenham Hotspur

Niet alleen het Premier League-kampioenschap is hevig, ook de strijd om de top vier is hevig. Chelsea, Liverpool en Tottenham Hotspur hebben zich al teruggetrokken uit de top vier van de Premier League-giganten. Hun prestaties dit seizoen waren onbevredigend en de fans die hun goedkope voetbalshirts bezitten, zijn teleurgesteld over hen.

Tottenham Hotspur heeft volledig afscheid genomen van de top vier in de Premier League na een akelig einde tegen Newcastle United in de laatste ronde. Tottenham Hotspur verloor met 1-6 van Newcastle United. Deze plaat is werkelijk onvoorstelbaar. In de eerste twee seizoenen was Tottenham Hotspur ook een team dat de Champions League won. Zeng Jin-fans zijn trots op hun voetbalshirt Tottenham Hotspur. Het is duidelijk dat het huidige Tottenham Hotspur erg tegenvalt. Hun hoofdster Harry Kane huilde ook na de wedstrijd, wat ook zijn vastberadenheid om het team te verlaten kan versterken.

De wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Newcastle United was een beschamende wedstrijd voor hen. Ik weet niet hoe de spelers zich op dit moment voelen, het moet spijt zijn.