0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Duitsland versloeg zijn tegenstander met 6-0
06 Sep

Duitsland versloeg zijn tegenstander met 6-0

De World Preliminary Group J heeft de vijfde ronde bereikt. In de eerste vier ronden eindigde het Duitse team op de tweede plaats met 3 overwinningen en 1 verlies. In deze speelronde speelt het Duitse team tegen Armenië, de eerste in Groep J. Daarom zijn de spelers in de Duitse team goedkope voetbalshirts erg belangrijk voor deze wedstrijd, en het doel van alle spelers is om alles uit de kast te halen.

Alle spelers lanceerden een fel offensief. Het Duitse team brak met succes de impasse in de 6e minuut van de start. Serge Gnabry schoot succesvol en nam een ​​1-0 voorsprong. Serge Gnabry scoorde tweemaal in de volgende stad, Marco Reus en Timo Werner scoorden elk een doelpunt voor het team. De fans die de voetbalshirt Duitslandop het toneel bezitten, lijken het begin van de overwinning te hebben gezien. In de tweede helft wisselden de twee partijen van kant en gemakkelijk te bestrijden, Hofmann volleyed een uitbarsting, een 5-0 voorsprong. In de 91e minuut maakte Adeyemi zijn debuut en scoorde een goede show, 6-0!

Aan het einde van de wedstrijd scoorde het Duitse team nul voor Armenië, won het spel, won de belangrijkste strijd en het Duitse team keerde terug naar de top van de lijst.