0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Fábio speelde 100 wedstrijden voor Liverpool
31 Dec

Fábio speelde 100 wedstrijden voor Liverpool

Liverpool bereikte de 15e ronde in de Premier League. In dit duel stond Liverpool thuis op 1-1 gelijk door West Bromwich Albion. Hoewel de fans met de goedkope voetbalshirts niet erg tevreden waren met het eindresultaat van deze wedstrijd, was deze wedstrijd de 100e wedstrijd die Fábio namens Liverpool speelde. Ze zijn nog steeds erg blij voor hem.

In dit duel scoorde Liverpool slechts één punt. Maar nog steeds op de eerste plaats in het Premier League-klassement met een driepuntsvoordeel. Na de wedstrijd heeft Fábio zijn Twitter bijgewerkt. Hij zei: "Vandaag hebben we niet onze beste prestatie laten zien, maar we zijn erg blij dat we voor de 100ste keer in de voetbalshirt Liverpool spelen. Dit is een grote eer!" De fans waardeerden hem ook. Ze reageerden onder zijn Twitter, van harte gefeliciteerd! Vooruitblikkend naar uw volgende 100 wedstrijden in Liverpool, zult u nooit alleen gaan!

We zijn hier om hem te feliciteren met het spelen van 100 wedstrijden voor Liverpool, en we kijken ernaar uit om hem mee te nemen om 100 wedstrijden voor Liverpool te blijven spelen.