0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Håland 12 doelpunten in 8 wedstrijden in alle competities
12 Sep

Håland 12 doelpunten in 8 wedstrijden in alle competities

De zevende speelronde van het Premier League-seizoen 2022/23 begint op 10 september en de titelverdediger Manchester City zal thuis een sterke dialoog met Tottenham Hotspur verwelkomen. Om bekende redenen is deze ronde van de Premier League Cup echter uitgesteld. In goedkope voetbalshirts geklede fans zullen waarschijnlijk uitkijken naar de wedstrijd, die Håland's revanche zal zijn voor Manchester City's dubbel geklopte Tottenham vorig seizoen.

In feite is dit niet de belangrijkste reden. Håland is op zijn hoogtepunt en is een onoverwinnelijke moordenaar voor Manchester City. Hij heeft een record van 12 goals in 8 wedstrijden voor Manchester City. Dit is ook een belangrijke hoofdstad die trots is geworden op het Europese voetbal. Steeds meer fans dragen voetbalshirt Manchester City om hem te volgen. Daarom zal de schorsing voor Håland op dit moment zijn voorbereidingsstatus doen dalen.

Håland bewees zijn teleurstelling in de Community Shield met zijn kracht, en dit zal slechts het begin zijn, ik kijk uit naar meer spannende wedstrijden van hem.