0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Håland wordt getroffen door een vreemde ziekte
11 Dec

Håland wordt getroffen door een vreemde ziekte

Håland is een onmisbaar onderdeel van Manchester City, en Manchester City heeft ook veel voorkeursbehandelingen gegeven om Håland te behouden. Daarom zal Håland de goedkope voetbalshirts dragen en in elke wedstrijd spelen als er iets speciaals gebeurt. Håland was echter afwezig in de uitwedstrijd van Manchester City tegen Luton Town FC. in de 16e speelronde van de Premier League, waardoor ook fans die de informatie niet kenden zich grote zorgen maakten.

Voordat de wedstrijd begon, onthulde Guardiola zelfs voor de wedstrijd dat Håland een botstressreactie in zijn voet had en niet kon bevestigen wanneer hij zou terugkeren. Ik denk dat fans ook liever zien dat Håland in goede gezondheid op het veld verschijnt met het voetbalshirt Manchester City aan. Manchester City neemt momenteel een afwachtende houding aan tegenover Håland. De botstressreactie van Håland kan de herstelsituatie niet voorspellen en kan alleen maar wachten. Als het niet goed behandeld wordt, ontstaan er immers stressfracturen.

Manchester City staat momenteel op de vierde plaats in de Premier League-ranglijst. De afwezigheid van Håland zal de zaken ongetwijfeld nog erger maken. Ik hoop dat Manchester City sterk kan overleven.