0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het initiatief van het Premier League-kampioenschap staat op het punt te veranderen
10 Apr

Het initiatief van het Premier League-kampioenschap staat op het punt te veranderen

De spanning van de Premier League-titel is weer geëscaleerd. In de 30e speelronde van de Premier League had Arsenal in deze speelronde de schaal niet goed door. Na een voorsprong van twee doelpunten kwamen ze uiteindelijk met 2-2 in evenwicht door Liverpool. Door het gelijkspel komt ook Arsenal aan de top van de Premier League in gevaar. Naar schatting is ook de druk op de spelers die Arsenal- goedkope voetbalshirts dragen sterk toegenomen.

Hoewel Arsenal nu 6 punten achterstand heeft in het klassement, heeft Manchester City één wedstrijd minder dan Arsenal. Als er geen ongeluk gebeurt, heeft Manchester City de kracht om in eigen huis deze drie punten te scoren tegen West Ham, waardoor er tussen Arsenal en Manchester City slechts een verschil van drie punten is. Dit is het resultaat dat fans in voetbalshirt Arsenal niet willen zien. Als Manchester City Arsenal verslaat in de 33e ronde van Manchester City vs Arsenal, heeft Arsenal de neiging om in het nadeel te zijn in termen van doelsaldo. De toppositie van Arsenal in de Premier League is mogelijk niet gegarandeerd en Manchester City kan het initiatief in het kampioenschap terugkrijgen.

Arsenal voert al geruime tijd de ranglijst van de Premier League aan. Als ze uiteindelijk het kampioenschap niet winnen, weet ik niet hoeveel fans medelijden met ze zullen hebben.