0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus speelde 1-1 gelijk met S.S. Lazio
12 Nov

Juventus speelde 1-1 gelijk met S.S. Lazio

De zevende ronde van de Serie A in het seizoen 2020-21 gaat verder, met spelers die blauwe goedkope voetbalshirts dragen met het gezicht van S.S. Lazio af. De twee teams hebben in de geschiedenis ook veel tegen elkaar gespeeld. Juventus heeft een duidelijk voordeel op basis van de big data van historisch record. Maar Juventus toonde niet veel voordeel in dit duel, en speelde uiteindelijk 1-1 gelijk.

In de 15e minuut van de wedstrijd overvleugelde Ronaldo het doel, Juventus 1-0S.S. Lazio, en kreeg een fantastische start. S.S. Lazio gaf hen echter niet al te veel kansen. Met Ronaldo's doel leidde Juventus S.S. Lazio met 1-0 weg. In de tweede helft droeg Ronaldo een voetbalshirt Juventus en blokkeerde hij de enkel die door Alberto werd geschopt. Ronaldo kon toen niet aandringen om vervangen te worden door Dybala. In blessuretijd maakte S.S. Lazio de score gelijk en werd de stand op 1-1 vergrendeld.

Aan het einde van de wedstrijd speelde Juventus in de uitwedstrijd 1-1 gelijk tegen S.S. Lazio. Juventus moet nog drie punten scoren op de uitwedstrijd.