0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus versloeg Udinese Calcio S.p.A 4-1
07 Jan

Juventus versloeg Udinese Calcio S.p.A 4-1

Juventus heeft de 15e ronde in Serie A bereikt. Juventus speelt thuis tegen Udinese Calcio S.p.A. In deze wedstrijd werd Ronaldo 2 schoten en 1 pass volledig afgevuurd en maakte Gral een aanvullend schot voor het doel. Dybala scoorde. Alle fans die hen steunden, trokken hun goedkope voetbalshirts aan en juichten voor hun overwinning. Aan het einde van de wedstrijd won Juventus met een 4-1 'record'.

In de 20e minuut van de wedstrijd nam Ronaldo de leiding voor Juventus. Dit was ook de enige bal in de eerste helft. In de tweede helft was het offensief van Juventus nog niet verzwakt. Nadat Juventus twee opeenvolgende doelpunten had gemaakt, trok Udinese Calcio S.p.A één stad terug, 1-3. De twee teams gingen de blessuretijd in, Dybala scoorde een volley, Juventus4-1Udinese Calcio S.p.A. Hier maakten we de voetbalshirt Juventus klaar.

Aan het einde van de wedstrijd versloeg Juventus thuis Udinese Calcio S.p.A met 4-1. Na deze ronde staat Juventus momenteel op de 5e plaats in het klassement en we kijken uit naar hun volgende spannende prestaties.