0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Klopps woorden komen uit
03 Sep

Klopps woorden komen uit

Håland is in het nieuwe seizoen toegetreden tot de Premier League en de prestaties van elke speler die zich weer bij het veld aansluit, hebben de aandacht van fans getrokken. Als beroemde ster vervoegde Håland zich in het nieuwe seizoen bij Manchester City, en zijn optreden in Manchester City heeft de aandacht getrokken van alle lagen van de bevolking. Steeds meer ouders geven hun kinderen een eigen goedkope voetbalshirts.

De vijfde speelronde van de Premier League in het seizoen 2022/2023 is van start gegaan. Toen de fans Håland ondervroegen, zou wat de coach van het Rode Leger, Klopp, zei toen hij naar Manchester City kwam, ontdekken dat hij doelpunten kon maken door gewoon zijn benen te strekken. Aan deze zaak is echter ook voldaan. In de 5 gespeelde ronden waren er 9 goals en 6 goals. Dit alles bewijst dat de status van Håland in de Premier League onwankelbaar is, en Klopps woorden zijn echt uitgekomen. Hier verkoopt onze officiële website voetbalshirt Manchester City.

Guardiola heeft niet alleen de manier waarop Håland speelt veranderd, maar heeft ook zijn speeltijd ernstig beperkt, dus het zou geen probleem moeten zijn voor Håland om dit seizoen een hoge opkomst te behouden.