0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kwartfinales EK Oekraïne tegen het Verenigd Koninkrijk
05 Jul

Kwartfinales EK Oekraïne tegen het Verenigd Koninkrijk

Oekraïne en het VK hebben allebei de kwartfinales van de Europa Cup bereikt en zullen in de volgende ronde een confrontatie hebben. De kwartfinale van de Europa Cup tussen Oekraïne en Engeland wordt gehouden in Rome, en waar een wedstrijd is, zullen fans zijn. Duizenden duizenden zullen Britse team goedkope voetbalshirts naar de locatie dragen om hen aan te moedigen.

De wensen van de Britse fans kunnen worden gefrustreerd. Doordat in het Verenigd Koninkrijk ruim 110.000 mensen besmet zijn geraakt met de Delta-variant van het nieuwe kroonvirus, zijn zeker 117 mensen overleden aan de Delta-variant van het nieuwe kroonvirus en hebben ze een sterk besmettelijk vermogen. Het betekent ook dat die fans in voetbalshirts EK 2020 Engeland verborgen gevaren met zich meebrengen. Volgens de huidige quarantaine- en quarantainevoorschriften van Italië moeten alle passagiers die het VK binnenkomen een quarantaine van 5 dagen doorlopen. Dit vertraagde ook de tijd van de fans om de wedstrijd te bekijken. De UEFA zei dat Britse fans die al hebben gekocht ervoor kunnen kiezen om hun tickets terug te betalen.

Hoewel het jammer is dat de epidemie de fans heeft vertraagd die live naar de wedstrijd kijken, kunnen ze ze thuis nog steeds aanmoedigen.