0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Laporta stopte met praten met Messi
11 Sep

Laporta stopte met praten met Messi

Nadat Messi zijn debuut maakte in Paris Saint-Germain, moeten fans toegeven dat Messi Barcelona echt heeft verlaten. Barcelona slaagde er niet in om bij Messi te tekenen, niet alleen de fans waren teleurgesteld, iedereen was teleurgesteld. Messi, die al zoveel jaren voor Barcelona speelt, had nooit gedacht dat Messi er aan het einde van zijn carrière voor zou kiezen zijn goedkope voetbalshirts uit te trekken en Barcelona te verlaten.

Barcelona-voorzitter Laporta: "We zijn allemaal erg teleurgesteld. Sindsdien heb ik niet meer met hem gecommuniceerd." Maar wat we onder ogen moeten zien, is dat hij hier dit seizoen niet zal zijn. Hij zit in een ander team. Zijn team is de tegenstander die we kunnen tegenkomen. Onze spelers zullen hem in voetbalshirt FC Barcelona ontmoeten. Maar we sluiten geen enkele mogelijkheid uit, we zijn Messi altijd dankbaar geweest, hij zal altijd bij Barcelona horen.

Het lijkt erop dat niet alleen de fans onaanvaardbaar zijn, zelfs de managers van Barcelona zijn erg teleurgesteld over het vertrek van Messi. Maar of Messi ooit terugkeert naar Barcelona, ​​is ook iets om naar uit te kijken.