0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Lewandowski annuleerde de Golden Globe vorig jaar
06 Jan

Lewandowski annuleerde de Golden Globe vorig jaar

De Ballon d'Or van dit jaar werd afgenomen door Messi, wat zeer betreurenswaardig is voor Lewandowski. Vorig jaar werd om de een of andere reden Lewandowski's Golden Globe Award geannuleerd. Elke speler die een goedkope voetbalshirts draagt, wil de Ballon d'Or winnen. Het is jammer dat Lewandowski de eer die hij vorig jaar op zak had natuurlijk duidelijk kwijtraakte.

Met betrekking tot de Golden Globe die vorig jaar niet aan Lewandowski werd toegekend, hebben de media hem hierover ook geïnterviewd. Lewandowski gaf toe: "Ik heb veel vragen over de Golden Globe Awards. Vorig jaar annuleerde het organisatiecomité de Golden Globe Awards en vorig jaar heb ik veel onderscheidingen gewonnen. Dit jaar heb ik in totaal 69 doelpunten gemaakt, dus je weet. .. ". Het lijkt erop dat Lewandowski, die de voetbalshirt FC Bayern München droeg, niet tevreden was dat hij vorig jaar de Golden Globe Award niet won. Er is nog een lange weg te gaan. Ik hoop dat hij door kan gaan met het creëren van meer eer.

Lewandowski sprak ook respect uit voor andere spelers, het zijn ook geweldige spelers. Op de vraag wie de beste speler ter wereld is, Messi of Ronaldo. Lewandowski. Hij antwoordde zonder aarzelen: "Ik kies voor Lewandowski."