0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Liverpool geïnteresseerd in Mac Allister
15 May

Liverpool geïnteresseerd in Mac Allister

Het record van Liverpool aan het begin van het seizoen is echt verschrikkelijk. Daarom moet het Liverpool van dit seizoen, om nog maar te zwijgen van de strijd om het kampioenschap, gewoon zijn best doen als ze op de shortlist willen komen voor de Champions League. Fans die dit seizoen goedkope voetbalshirts dragen, zijn nog steeds erg teleurgesteld. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan in de Premier League en de kampioenszetel is in feite op slot. Nu moet Liverpool nog fouten maken in de top vier om in de top vier te komen.

Als Liverpool de status quo wil veranderen, moeten ze nieuwe spelers introduceren om de huidige gênante situatie te doorbreken. En ze richten zich nu op Mac Allister. Om Mac Allister de voetbalshirt Liverpool te laten dragen, bood Liverpool ook zeer genereuze voorwaarden. Ze probeerden een bod uit te brengen met een vaste prijs van 50 miljoen pond + een variabele prijs van 20 miljoen pond of een vaste prijs van 60 miljoen pond + een variabele prijs van 10 miljoen euro.

Mac Allister wordt dit jaar 24 jaar en is een jonge speler. Liverpool is een van de topteams in de Premier League. Als Mac Allister zich bij Liverpool voegt, zal dat een gloednieuw startpunt zijn voor Mac Allister.