0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Liverpool is dit seizoen een zachte persimmon geworden
22 Feb

Liverpool is dit seizoen een zachte persimmon geworden

De kracht van Liverpool is een erg sterk team in de Premier League. Ze zijn niet alleen de nummer twee van de Premier League vorig seizoen, maar ook de kampioen van de Premier League vorig seizoen. Daarom laat Liverpool ook veel fans goedkope voetbalshirts kopen om hen te steunen. Op dit moment staat Liverpool op de zesde plaats in het Premier League-klassement, en zelfs de top vier van de Premier League hebben daar niet ingebroken. Dit maakt iedereen erg verbaasd. Ze kunnen nu al het team worden dat elk team wil ontmoeten.

Liverpool heeft thuis vier opeenvolgende nederlagen geleden en Everton is het nieuwste team geworden dat Liverpool heeft verslagen, wat ook andere teams hoop geeft. Everton's eerste uitoverwinning in de competitie van Liverpool in 22 jaar. Het lijkt erop dat veel teams het opnemen tegen het titelverdedigende kampioensteam om een ​​eer toe te voegen aan hun historische record. Hier hebben we de voetbalshirt Liverpool geprepareerd.

Liverpool heeft nog een kans om door te gaan naar de halve finales. Wat betreft de mogelijkheid om dit seizoen te strijden om het Premier League-kampioenschap van de club, kijken we uit naar hun prestaties.