0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Liverpool maakt de Champions League af en voegt nieuwe blessures toe
29 Oct

Liverpool maakt de Champions League af en voegt nieuwe blessures toe

Liverpool heeft al twee speelronden achter de rug in de Champions League. Premier League-kampioen Liverpool versloeg het Deense Centraal-Jutland met 2-0 en Liverpool won ook met succes de tweede opeenvolgende Champions League-groepsoverwinning. Maar deze wedstrijd voegt ook nieuwe gewonden toe, de 19-jarige Williams in een goedkope voetbalshirts kwam van de bank.

De twee teams ontmoetten elkaar voor het eerst in de Champions League. In vergelijking met hun kracht heeft Liverpool een betere kans om te winnen. In de eerste helft van de wedstrijd begonnen de twee partijen aan een moeilijk touwtrekken, en Liverpool-generaal Fabio raakte in de 30e minuut geblesseerd, wat grote invloed had op de algehele opstelling. Daarna kwam de 19-jarige jonge speler William van de bank. Beide partijen sloten de eerste helft met 0-0 af. Fans maken zich zorgen of de jonge William in de voetbalshirt Liverpool wel aan deze positie voldoet. In de tweede helft brak Liverpool in de 55e minuut de impasse en stond met 1-0 voor. In de 93e minuut maakte Salah een strafschop, 2-0. De score is vergrendeld op 2-0.

Fabio raakte geblesseerd aan een spier en de specifieke blessure moet worden gecontroleerd voordat hij zeker kan zijn van zijn laatste blessure.