0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester City doelpuntenfeest
27 Dec

Manchester City doelpuntenfeest

In de 19e speelronde van de Engelse Premier League in het seizoen 2021-2022 ontvangt Manchester City Leicester City. In deze wedstrijd hield Manchester City Leicester City volledig in bedwang. In de eerste helft leidde Manchester City de tegenstander met 4-0 en stelde de overwinning al vroeg veilig. De fans in de goedkope voetbalshirts juichten allemaal om hun overwinning. Uiteindelijk versloeg Manchester City Leicester City met 6-3 en leidde de titelverdediger met 6 punten.

Manchester City begon de wedstrijd met het momentum van het thuisveld. Nadat hij in het spel was gekomen, begon het te exploderen. Het duurde slechts 5 minuten om het doelpunt te scoren, maar daar bleef het niet bij bij Manchester City. In de volgende 25 minuten scoorde Manchester City 3 doelpunten op rij. Voor het einde van de rust stond Blue Moon op een 4-0 voorsprong! Dit is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van alle spelers die voetbalshirt Manchester City dragen. In de tweede helft begon Leicester City in de tegenaanval en werd de score op het veld 4-3! Helaas liet de grote ommekeer niet op zich wachten. Manchester City breidde de score uit met 6-3 om de eindzege te bezegelen.

Dit voetbalfeest bezorgde de fans ook veel verslaving. Ik denk dat ze zeer vereerd zijn om op dit moment getuige te zijn van dit prachtige spel.