0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester City leidt Manchester United met 11 punten
24 Apr

Manchester City leidt Manchester United met 11 punten

De Premier League 2020-2021 is de 32e ronde ingegaan, Manchester City daagde Aston Villa uit. Uiteindelijk, met de bijdragen van Foden en Rodri, draaide Manchester City met succes Aston Villa met 2-1 om en won het duel. Dit is het harde werk van alle spelers die de goedkope voetbalshirts dragen. Na de campagne leidde Manchester City Manchester United met 11 punten met 77 punten in de eerste ronde.

Aan het begin van de wedstrijd heeft Manchester City mogelijk de kracht van Aston Villa onderschat. In de 20e seconde van de wedstrijd scoorde McGinn een bliksembal in de eerste 20 seconden. Dit was Manchester City's tweede snelste doelpunt in de Premier League, de tweede alleen voor Shearer's 10 seconden in 2003. In de 20e minuut brak Foden, gekleed in een voetbalshirt Manchester City, het doel binnen met een 1-1 doelpunt! In de 40e minuut hielp Rodri het team 1-2 punten te scoren! Manchester City leidt de score! In de tweede helft boekte geen van beide partijen enig succes. Dit doelpunt vergrendelde de score op 2-1.

Manchester City won de wedstrijd en scoorde met succes 3 punten. Dit geeft ook glans aan Manchester City op weg naar het kampioenschap.