0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester United achtervolgt vleugelspeler om Antony te vervangen
04 Jan

Manchester United achtervolgt vleugelspeler om Antony te vervangen

Ook de prestaties van Manchester United in het seizoen 2023-2024 zijn matig en ook de conflicten tussen spelers en coaches nemen toe. Fans die Manchester United-goedkope voetbalshirts bezitten zijn ook erg boos. Daarom is het ondertekeningsplan van Manchester United in deze winterperiode urgent.

De huidige vleugelspeler van Manchester United, Antony, presteert slecht. Hem vervangen is het eerste belangrijke wat Manchester United moet doen om de huidige situatie op te lossen. De speler die Antony verving was vleugelspeler Michael Olise van Crystal Palace. Kan hij echt een voetbalshirt Manchester United dragen? Volgens het laatste nieuws staat de eerste ondertekening van het winterdeal door Manchester United op het punt te worden bereikt. Dit is ook de eerste aanwinst van de nieuwe Manchester United-baas in het Old Trafford-tijdperk. Om deze deal tot een succes te maken zal ook Manchester United een hoge prijs moeten betalen. Ze zullen de vrijgaveclausule van ongeveer 60 miljoen pond activeren.

Zodra deze deal is bereikt, zal Michael Olise Antony vervangen als de nieuwe vleugelspeler van Manchester United, en dit zal ook de eerste aanwinst zijn van de nieuwe baas van Manchester United.