0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Mbappé zal zonder visum naar Real Madrid gaan
08 Jan

Mbappé zal zonder visum naar Real Madrid gaan

De vete tussen Mbappé en Real Madrid loopt eindelijk ten einde. Volgens de laatste mediaberichten hebben Mbappé en Real Madrid overeenstemming bereikt dat Mbappé volgend seizoen zonder visum naar Real Madrid zal gaan. Mbappé kan eindelijk de goedkope voetbalshirts van zijn kinderdromen dragen en voor hem spelen.

Het contract tussen Mbappé en Paris Saint-Germain loopt deze zomer af, en deze winter kan Mbappé tijdens de handelsperiode zijn favoriete team kiezen. En kiest Mbappé ervoor om een voetbalshirt Real Madrid te dragen? Het is duidelijk dat Paris Saint-Germain hem niet langer kan houden, en Real Madrid heeft hem een ultimatum gesteld. Ofwel zullen ze resoluut voor Real Madrid kiezen, ofwel zullen ze hem voor altijd opgeven. Het hangt allemaal af van de vraag of Mbappé zichzelf in het contract kan tekenen. 's bekende naam.

Nu de twee partijen onderhands tot een akkoord zijn gekomen, is de toetreding van Mbappé het begin en kijken we uit naar een topclub die opnieuw op weg is naar nieuwe glorie.