0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Messi debuteert vol verwachting
30 Aug

Messi debuteert vol verwachting

Messi heeft officieel zijn debuut gemaakt in de Ligue 1, Paris Saint-Germain speelde in de vierde ronde tegen Reims, Messi betrad officieel het slagveld van de Ligue 1. Hij zal de nummer 30- goedkope voetbalshirts dragen en spelen voor het Ligue 1-stadion. In de 66e minuut van de wedstrijd verving Messi, die invaller was, Neymar en maakte zijn debuut in Paris Saint-Germain.

In de 15e minuut na aanvang van de wedstrijd maakte Mbappé een sterke kopbal en scoorde. 1-0, Paris Saint-Germain opende de score! In de 63e minuut van de tweede helft scoorde Mbappé twee keer en scoorde. Paris Saint-Germain breidde zijn voorsprong uit, 2-0. In de 66e minuut verving Paris Saint-Germain Neymar door Messi, maakte Messi het carrièredebuut van Paris Saint-Germain en scandeerden fans in voetbalshirt Paris Saint Germain de naam van Messi. Messi stapte het veld op en kwam in de wedstrijd als speler van Paris Saint-Germain.

De kracht van Paris Saint-Germain is dit seizoen niet te stoppen. De drie supersterren staan ​​allemaal in dezelfde line-up. Ik weet niet of ze hun uitstekende vaardigheden zullen spelen, wacht maar af.