0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Messi kan de contractverlenging met Barcelona afronden
08 Apr

Messi kan de contractverlenging met Barcelona afronden

Messi is dit jaar 34 jaar en zijn contractverlenging met Barcelona is altijd een groot probleem geweest in de harten van fans. Fans hopen dat hij zijn Barcelona nummer 10- goedkope voetbalshirts voor altijd kan dragen. Momenteel staat de verlenging van het contract tussen Barcelona en Messi op de agenda. Na het einde van dit seizoen zal Messi's contractverlenging de topprioriteit van Barcelona zijn en hem een ​​levenslang salaris opleveren.

Messi heeft altijd zijn eigen duidelijke carrièreplan gehad. Nu begint Barcelona geleidelijk op de goede weg te gaan. Hierdoor ziet Messi ook een veelbelovend team, hij wil de voetbalshirt FC Barcelona blijven dragen om te vechten. Als alles goed gaat, doet Messi mee aan de finale van La Liga. Tijdens deze periode werd besloten om in het team te blijven. Op basis van tijdberekeningen is de mogelijkheid om het contract in mei te verlengen groot. Het idee van de leidinggevenden in Barcelona is altijd geweest om het merk van Messi te associëren met het merk Barcelona.

Het lijkt erop dat Barcelona's verwachtingen van Messi inderdaad hooggespannen zijn, en ik hoop dat Messi de verwachtingen van het team en de fans niet zal teleurstellen.