0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Messi mag volgend jaar overstappen
16 Nov

Messi mag volgend jaar overstappen

Naar verluidt is Barcelona van mening dat Messi volgend jaar mag overstappen, en Barcelona hoopt dat Neymar terugkeert als Messi's opvolger. Op deze manier heeft Barcelona al het ergste plan gemaakt dat Messi mogelijk verlaat. Duizenden fans in goedkope voetbalshirts zijn onaanvaardbaar voor zijn vertrek, en hun idool zal het team verlaten dat al zoveel jaren speelt.

Dit seizoen hebben de prestaties van Messi een dieptepunt bereikt. Hij scoorde slechts 3 doelpunten in 7 competitiewedstrijden en heeft geen assists. De buitenwereld is van mening dat het huidige zwakke Barcelona ervoor heeft gezorgd dat Messi de motivatie om vooruit te komen is kwijtgeraakt, en de verschillende lage problemen van de voormalige voorzitter, zoals operaties en salarisverlagingen, hebben ervoor gezorgd dat Messi in de voetbalshirt FC Barcelona moe is geworden. Hij staat te popelen om volgend jaar een nieuwe club te vinden wanneer de gevechtseffectiviteit van het team onvoldoende is en de toekomst onzeker is.

Hoewel Messi in de zomerperiode van dit seizoen geen transfer maakte, was hij duidelijk niet in dezelfde staat als voorheen.