0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Moet Manchester City Haaland introduceren
24 Dec

Moet Manchester City Haaland introduceren

Agüero miste de opeenvolgende wedstrijden van Manchester City vanwege een blessure en het was moeilijk voor Manchester City om doelpunten te maken in deze wedstrijden. Daarom baart ook de huidige spitsituatie van Blue Moon zorgen. Fans die de goedkope voetbalshirts bezitten, hopen dat de algehele opstelling moet worden versterkt. Voormalig Manchester City-speler Trevor Fitzgerald Booker zei dat Manchester City een spits had moeten contracteren bij afwezigheid van Agüero, en dat is Haaland.

Jezus verving de voorste positie van Agüero. Booker zei dat Jezus niet genoeg doelpunten scoorde, in de overtuiging dat ze beslist een nieuwe aanvaller moesten tekenen. Laat hem voor het team spelen in een voetbalshirt Manchester City. Als ik besluit, dan zal ik er alles aan doen om Haaland van Borussia Dortmund te contracteren, hij heeft alle capaciteiten en past in het Manchester City-systeem.

Haaland is een jonge en uitstekende speler, Manchester City heeft een aanvaller nodig, en Haaland is wat ze nodig hebben, en om Haaland te krijgen moet Manchester City het record van de transfersom verbreken.