0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Mourinho opnieuw een schaamtestrijd
13 Jan

Mourinho opnieuw een schaamtestrijd

De 21e ronde van de Serie A ging van start in het AS Roma Olympisch Stadion, waar AS Roma thuis speelde tegen Juventus. Deze wedstrijd wordt beschouwd als de meest onvergetelijke wedstrijd voor zowel de spelers als hun coaches, en het zal ook weer een vernederende strijd zijn in de coachingcarrière van Mourinho. Fans in AS Roma-goedkope voetbalshirts Ook zij zijn erg boos over deze wedstrijd.

AS Roma, dat thuis speelde, maakte na de opening een sterke start. In de 9e minuut stond AS Roma thuis met 1-0 voor. Na negen minuten kwam Juventus op gelijke hoogte. Na de eerste helft was de stand 1-1. AS Roma maakte aan het begin van de tweede helft twee opeenvolgende doelpunten om een ​​3-1 voorsprong te nemen. Het was een overwinning die heel zeker had kunnen zijn. In de volgende 7 minuten was het jammer voor Juventus. AS Roma kreeg 3 goals op rij tegen en uiteindelijk werd AS Roma 3-4 teruggedraaid door Juventus. Ik geloof dat de gezichten van de spelers die voetbalshirt AS Roma dragen op dit moment erg irrelevant zijn.

Deze wedstrijd van AS Roma werd op tragische wijze teruggedraaid door Juventus, ik denk dat Mourinho vanavond een zeer schandelijke zaak is. Weer een mislukking in zijn 21-jarige coachingcarrière.