0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Mourinho wordt niet verwelkomd door spelers van Tottenham Hotspur
22 Apr

Mourinho wordt niet verwelkomd door spelers van Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur heeft officieel het ontslag van Mourinho aangekondigd. Maar het vertrek van Mourinho maakte de spelers in de Tottenham Hotspur- goedkope voetbalshirts die hij coacht niet verdrietig, en de meeste spelers kijken uit naar het ontslag van Mourinho. Alleen Kane is loyaal aan Mourinho.

Nadat Mourinho was ontslagen uit de klas, spraken veel Tottenham Hotspur-spelers hun dankbaarheid niet uit aan Mourinho op sociale media. Dit is geen scène nadat de coach is vertrokken. De spelers in de voetbalshirt Tottenham Hotspur spraken geen dank uit aan Mourinho. Waarom? Dit kan ook gaan over de strikte methode van het Mourinho-team om spelers te beheren. Ze zijn zwaar bekritiseerd vanwege spelers die niet op hun plaats zijn. Het gebruik van strengheid om de nieuwe generatie spelers aan banden te leggen, zal ongetwijfeld grote problemen veroorzaken.

Het coachingsvermogen van Mourinho is misschien geen probleem, maar zijn coachingsmethode wordt niet verwelkomd door spelers. De ontmoeting bij Tottenham Hotspur bracht de beperkingen van Mourinho aan het licht.