0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Newcastle United boek Champions League tickets
07 Nov

Newcastle United boek Champions League tickets

Het nieuwe seizoen is de 15e ronde ingegaan. De Premier League van dit seizoen is zeer verrassend en Arsenal staat momenteel bovenaan de lijst. Steeds meer fans trekken het goedkope voetbalshirts aan om hen te steunen. Hij staat slechts twee punten achter op de verdediger van de Premier League-kampioen Manchester City. En er is nog een ander team dat ook heel verrassend is, namelijk Newcastle United, dat werd overgenomen door de lokale tiranfamilie. Ze staan ​​dit seizoen al in de top vier van de Premier League.

In de 15e ronde speelde Newcastle United uit naar Southampton. Southampton, dat thuisvoordeel heeft, is agressiever, maar Southampton heeft nog steeds geen kans op een schot. Al snel kreeg Newcastle United de kans om te scoren, 0-1. De twee ploegen gingen de tweede helft in en Newcastle United scoorde een opeenvolging van doelpunten om de stand uit te breiden naar 3-0. De fans die voetbalshirt Newcastle United dragen, hebben het begin van de overwinning gezien. . Pas in de 89e minuut kreeg Southampton de kans om een ​​doelpunt terug te trekken. Newcastle United scoorde echter opnieuw met nog maar een korte tijd te gaan.

Uiteindelijk won Newcastle United uit met 4-1. Ze stegen van de vierde naar de derde plaats in de Premier League-stand. Tegelijkertijd wonnen ze ook vier opeenvolgende Premier League-overwinningen.