0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Neymar verdacht van rassendiscriminatie
01 Oct

Neymar verdacht van rassendiscriminatie

Rassendiscriminatie is altijd een belangrijk onderwerp geweest. Ongeacht wie ze zijn, als ze eenmaal in rassendiscriminatie vervallen, zal hij zelf beslist zeer veroordeeld worden. En Paris Saint-Germain-ster Neymar zit deze keer gevangen in deze kritiek. In de Paris Saint-Germain Derby kwam Neymar in botsing met Álvaro, en Neymar beschuldigde Álvaro onmiddellijk na de wedstrijd. Hier hebben we de goedkope voetbalshirts geprepareerd.

Hoewel Neymar zijn eigen klacht heeft ingediend, laat Marseille niet achter. Searle Radio heeft videobewijs vrijgegeven van Neymar die China beledigt. In de video had Neymar het dragen van een voetbalshirt Paris Saint Germain niet onder controle en zei hij eerst tegen Sakai Hiroki: "Blijf bij mij uit de buurt", en daarna zei hij twee opeenvolgende zinnen van chino de mierda. Deze belediging voor China is ook dezelfde rassendiscriminatie. Neymars video van het beledigen van China kwam aan het licht en de Braziliaan leek niet te kunnen ontsnappen aan zware straffen.

Volgens relevante mediaberichten kan Neymar rassendiscriminatie uiteindelijk worden bestraft met 10 wedstrijden schorsing.