0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Of de top drie van de Premier League elkaar ontmoeten in de Champions League
20 Mar

Of de top drie van de Premier League elkaar ontmoeten in de Champions League

De kwartfinales van de Champions League zijn bekend. Naast de vernietiging van de Serie A, hebben de andere grote competities hun eigen teams die het spel betreden. Dit is de strijd voor alle spelers om de goedkope voetbalshirts te dragen om met eer de Champions League te winnen. De huidige matchup-situatie in de kwartfinales is bekend en de Premier League heeft zijn sterke kracht getoond, en Liverpool en Chelsea zijn allemaal in de gelederen van de kwartfinales terechtgekomen.

In het seizoen 2018-2019 heeft de Premier League zijn kracht ten volle bewezen. Of Manchester City, Liverpool en Chelsea zich kunnen onderscheiden in de kwartfinales in de Champions League van dit seizoen. In de halve finales staan ​​Chelsea en Liverpool in een rood-blauwe strijd. Manchester City trof in de kwartfinale Dortmund, een sterke tegenstander van de Bundesliga. Dit wordt een geweldige matchup. Uiteindelijk zullen de machtige spelers hun Goedkope Premier League voetbalshirts aan de top van de Champions League laten staan.

Liverpool heeft een bittere ervaring tegen Real Madrid in het 18e seizoen. Zullen ze zich schamen en uitkijken naar de start van de wedstrijd.