0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paris Saint Germain is van plan Messi te contracteren
25 Jan

Paris Saint Germain is van plan Messi te contracteren

Messi is 's werelds beste speler en het doelpunt van alle teams. Het contract van Messi en Barcelona loopt af als hij een free agent wordt. Messi is altijd van plan geweest om naar andere clubs over te stappen, en de toekomstige bestemming van Messi, die op het punt staat af te lopen, is ook het doel van alle lagen van de bevolking. Zal Messi er eindelijk voor kiezen om de maat van het Barcelona- goedkope voetbalshirts uit te doen?

Paris Saint Germain heeft het gemunt op Messi. Ze willen de superster contracteren bij Paris Saint Germain, en Paris Saint Germain haalt Messi over om in de zomer mee te doen, maar of deze deal eindelijk kan plaatsvinden, moet nog zien welke beslissing Messi uiteindelijk zal nemen. Zal Messi ervoor kiezen om een voetbalshirt Paris Saint Germain te dragen? Ongeacht de voorwaarden die worden geboden door Paris Saint Germain of de vriend van Neymar, weet ik niet wat Messi deze zomer uiteindelijk zal maken.

Of Paris Saint Germain Messi met succes kan rekruteren, of Messi ervoor kiest om te tekenen bij Paris Saint Germain, dit wordt een groot evenement dat de voetbalwereld zal choqueren. Laten we samen wachten.