0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paris Saint-Germain kondigt aan dat Messi positief is getest op Covid-19
03 Jan

Paris Saint-Germain kondigt aan dat Messi positief is getest op Covid-19

In deze kerstdagen trok elke speler zijn goedkope voetbalshirts uit en had een heerlijke vakantie. Een dag voor Kerstmis verliet Messi Paris Saint-Germain en vloog met zijn gezin terug naar Rosario. Hij werd positief getest op COVID-19 in Rosario, zijn geboorteplaats in Argentinië, en zit momenteel in isolatie.

Waarom is Messi besmet met het virus? Volgens nieuws van de afgelopen week had Messi een geweldige tijd in Rosario - vooral op 26 december vorig jaar nodigde Messi veel familieleden en vrienden uit, evenals de beroemde "Palm Tree Band", voor een groots muziekfeest. Messi is hoogstwaarschijnlijk besmet tijdens dit feest. Geconfronteerd met quarantaine, zal hij enkele wedstrijden missen en vechten zonder voetbalshirt Paris Saint Germain. Nu zal Messi het evenement van morgen missen. Mauricio Pochettino zei op de persconferentie dat Messi contact zal blijven opnemen met hun medische team en in staat zal zijn om terug te keren naar Frankrijk zodra de screeningstest negatief is.

Sommige dingen kunnen niet worden gecontroleerd, zelfs als er enkele voorzorgsmaatregelen worden genomen, kunnen ze niet worden vermeden. We kunnen alleen maar verwachten dat ze gezond en veilig zijn.