0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paris Saint-Germain verslaat Lyon Olympique met 1-0
19 Sep

Paris Saint-Germain verslaat Lyon Olympique met 1-0

In de 8e ronde van de Ligue 1 daagt Paris Saint-Germain in deze ronde Lyon Olympique uit. Drie hoofdrolspelers. Neymar, Mbappé en Messi droegen allemaal goedkope voetbalshirts. De top drie gecombineerd, en de wedstrijd werd uiteindelijk zonder twijfel gewonnen. Neymar assisteerde Messi bij het verslaan van Lyon Olympique met 1-0.

In deze ronde luidde Neymar niet alleen de 100e mijlpaal in de Ligue 1 in, maar maakte Messi 627 doelpunten zonder strafschop, waarmee hij Ronaldo overtrof. De gegevens van deze twee mensen in het nieuwe seizoen zijn ongetwijfeld erg goed, wat echt de kracht van sterren is. In de voetbalshirt Paris Saint Germain sloegen Messi en Neymar de handen ineen en kregen een fantastische start in de eerste 5 minuten van de wedstrijd. Neymar pakte de bal en brak door in het strafschopgebied. Dit is ook de enige bal in het spel en het einde van het spel tussen de twee partijen is definitief afgesloten.

Uiteindelijk versloeg Paris Saint-Germain Lyon Olympique met 1-0, pakte drie kostbare punten en keerde terug naar de top van de Ligue 1.