0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paris Saint-Germain versloeg Dijon FC met een ruime score
26 Oct

Paris Saint-Germain versloeg Dijon FC met een ruime score

Paris Saint-Germain is altijd de opperheer van de Ligue 1 geweest en ze hebben verschillende landstitels op rij gewonnen. Het nieuwe seizoen is begonnen en de 8e ronde van de Ligue 1-competitie is al begonnen. Paris Saint-Germain zal Dijon FC ontvangen. Deze nietsvermoedende wedstrijd eindigde in 4-0, en de spelers in de goedkope voetbalshirts kregen de steun en aanmoediging van de fans.

In de derde minuut van de wedstrijd nam Paris Saint-Germain de leiding om te scoren, Paris Saint-Germain leidde Dijon FC met 1-0! In de 23e minuut breidde Paris Saint-Germain de score uit en leidde Paris Saint-Germain Dijon FC met 2-0! Paris Saint-Germain leidde Dijon FC in de eerste helft met 2-0. Aan het begin van de tweede helft schoot Mbappé met succes in zijn voetbalshirt Paris Saint Germain, Paris Saint-Germain leidde Dijon FC met 3-0! Mbappé scoorde tweemaal en Paris Saint-Germain leidt Dijon FC met 4-0! De score stond op 4-0.

Keane en Mbappé scoorden twee doelpunten voor het team. Uiteindelijk won Paris Saint-Germain met 4-0 en won 6 opeenvolgende competitiewedstrijden.