0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Pietro Pellegri wordt mogelijk gedropt door AC Milan
08 Jan

Pietro Pellegri wordt mogelijk gedropt door AC Milan

Het wintervenster staat op het punt binnen te komen en de spelers gaan ook het laagseizoen in. Maar de operaties van het team op dit moment rustten niet. Ze zullen zich deze winter voor het team aanmelden, de algemene opstelling van het team aanpassen en zich voorbereiden op de tweede helft van het competitieseizoen. Veel mensen die goedkope voetbalshirts dragen, zullen overwegen om op dit moment lid te worden van hun favoriete team.

Randal Kolo Muani heeft een uitstekend dribbel- en doorbraakvermogen en een sterke impact, en zijn contract loopt officieel over een half jaar af en hij heeft besloten zijn contract bij Nantes niet te verlengen. Daarom heeft Randal Kolo Muani voor felle concurrentie gezorgd op de transfermarkt. AC Milan wilde Randal Kolo Muani tijdens de zomerperiode in een vrij lichaam introduceren, maar moest op dit moment de introductie van hem versnellen. Fans verwachten ook dat hij het voetbalshirt AC Milan zal dragen. AC Milan zal tijdens de wintertransferperiode in januari officieel Ligue 1 FC Nantes-aanvaller Randal Kolo Muani kopen.

Zodra Randal Kolo Muani succesvol kan worden geïntroduceerd bij AC Milan, betekent dit dat de Italiaanse tiener Pietro Pellegri ook officieel in de steek wordt gelaten door coach Pioli. Dit kan de wreedheid van sport zijn. Als je niet goed bent, word je geëlimineerd.