0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid en Manchester City weigeren van streek te raken
17 Apr

Real Madrid en Manchester City weigeren van streek te raken

De vijf grote competities lopen ten einde en nu is elke wedstrijd cruciaal voor de teams die strijden om het kampioenschap en kwalificatie voor de Champions League. Elke speler werkt hard voor zijn eigen goedkope voetbalshirts. Gisteren was echter de grootste kantelscène in de Europese competitie, en de zes reuzen die we kennen, zijn collectief omvergeworpen.

Het eerste team dat op een underdog-team stuitte, was Inter. Inter verloor thuis met 0-1 van het pas gepromoveerde AC Monza. Napoli, de koploper van de Serie A, was van slag en werd met 0-0 gelijkgespeeld door het op twee na laatste Hellas Verona F.C. Chelsea verloor met 2-1 van Brighton & Hove Albion F.C. thuis, en Tottenham Hotspur verloor met 3-2 van AFC Bournemouth. Onder hen versloeg Manchester City thuis Leicester City met 3-1 en Borussia Dortmund werd met 3-3 gelijkgespeeld door VfB Stuttgart. FC Bayern München versloeg Hoffenheim thuis met 1-1 en Real Madrid versloeg Cadiz met 2-0. Van de ene op de andere dag werden de zes teams collectief verslagen. Hier verkopen we Kind voetbalshirts op onze officiële website.

Het was een gekke avond in Europa, de zes reuzen gingen collectief ten onder, Real Madrid en Manchester City weigerden van streek te zijn.